IGS Rådgivende Ingeniører ApS

Kloakering & Forsyningsledninger

Kloakering på Sjælland

Kloakering & kloakrenovering

IGS har i mange år udført et stort antal opgaver med kloakrenoveringer og kloakering på Sjælland. Vi har både arbejdet for kommuner, forsyningsselskaber og private bygherrer. Vi tilbyder at stå for hele processen, lige fra opmåling til tv inspektion, som vi anvender for at få et overblik over, hvor galt det står til. Når I vælger IGS til jeres opgave, er I sikret et godt resultat, hvad end det drejer sig om ny kloakering eller kloakrenovering.
Vi sørger altid for at bruge certificerede folk til at løse de enkelte opgaver, så vi kan stå inde for kvaliteten og ikke mindst prisen. Ønsker I selv at vælge entreprenører, er det også en mulighed. Her går vi i de enkelte tilfælde ind og vurderer, hvor meget kvalitetskontrol og styring, der er brug for fra vores side, så resultatet bliver optimalt.
Vi varetager også alle former for myndighedsansøgninger undervejs, så ikke I skal bekymre jer om det.
Fordelen ved at vælge os som jeres rådgivende ingeniører i forbindelse med kloakering er bl.a., at det er den samme person, der varetager jeres projekt fra start til slut.

Vi følger med i udviklingen og har længe tilbudt vores kunder tegninger i 3D, hvilket vi oplever som en stor fordel, særligt i forbindelse med anlæggelse af kloakker. 3D tegningen kan lægges ind i maskinerne, så man ikke skal køre efter gamle tegninger. Det er både mere præcist og tidsbesparende.
De senere år har vi løst mange opgaver med fokus på klimasikring af kloakker på grund af fremtidens større regnmængder. Dette har været en naturlig del af vores kloakeringsopgaver på hele Sjælland, samt i vores nærområder som tæller Køge, Roskilde, Stevns, Næstved, Borup, Haslev og Bjæverskov.

Du er velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med jeres kloakeringsprojekt.

bred vifte af bygge- og anlægsopgaver

Vores arbejdsområder dækker bl.a.

Se vores arbejde

Kloakering

Herunder kan du se billeder fra vores tidligere arbejde med kloakering.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål eller vil du vide mere om vores rådgivning, er du velkommen til at kontakte os.