IGS Rådgivende Ingeniører ApS

Vej- og stianlæg

Vi har stor erfaring med

Vej- og stianlæg

Hos IGS har vi gennem tiden udført et stort antal opgaver med etablering af veje og stianlæg. Vi laver projekter i alle størrelser, stort som småt. Vi har lavet alt fra buslommer i Køge til omfartsvej i Borup, for at nævne et par opgaver i nærområdet. Vi står for hele processen og følger den til dørs, så I kan være sikre på, at det endelige resultat lever op til det aftalte.

Om I selv vælger en entreprenør eller lader os udpege mulige samarbejdspartnere, er helt op til jer. Erfaringsmæssigt ved vi, at der kan være stor forskel på kvaliteten blandt de forskellige entreprenører. Derfor vurderer vi løbende, hvor meget tilsyn der skal til fra vores side, så kvaliteten af resultatet ikke påvirkes. Lader I os finde den rette entreprenør, kan vi altid stå inde for deres arbejde, og vi indhenter som regel tre forskellige tilbud til jer, som I kan vælge ud fra.

Vi sørger selvfølgelig også for al kommunikation med myndighederne, hvor det er nødvendigt. Skal der eksempelvis søges om anlæggelse af vej i et fredet område eller er der krav, der skal opfyldes i forhold til kurver, højder og lignende, tager vi os af det. Også ansøgning om skiltning ved politiet kan vi hjælpe med.

Vi arbejder med 3D til de fleste opgaver, og det er vores erfaring, at det giver det mest præcise og tidsoptimerede resultat.

Kontakt os og hør hvirdan vi kan hjælpe med jeres kommende projekt.

bred vifte af bygge- og anlægsopgaver

Vores arbejdsområder dækker bl.a.

Se vores arbejde

Anlægsarbejde

Herunder kan du se billeder fra vores tidligere arbejde med vej- og stianlæg.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål eller vil du vide mere om vores rådgivning, er du velkommen til at kontakte os.