IGS Rådgivende Ingeniører ApS

Ingeniørrådgivning

Rådgivende ingeniører på Sjælland

Når Erfaring tæller

IGS Rådgivende Ingeniører på Sjælland har siden 1972 udført ingeniørrådgivning inden for byggeri og anlæg. Beliggende i Bjæverskov nær Køge, har vi gennem vores mange år i branchen opbygget en bred  kundeskare, både i nærområdet men også fra det øvrige Sjælland. Blandt vores kunder er en række sjællandske kommuner, forsyningsselskaber, private bygherrer, flere større industrivirksomheder, vandværker samt en række byggefirmaer.

Med tiden har vi ligeledes opbygget tætte samarbejdsrelationer med entreprenører, og det betyder, at vi til vores kunders fordel kan udpege dem, vi erfaringsmæssigt ved vil egne sig bedst til en given opgave.

Hos IGS Rådgivende Ingniører spænder vifte af opgaver bredt. Vi hjælper  med alt fra bygge- og anlægsopgaver, herunder vej/sti- og kloakanlæg, til regnvandsbassiner, byggemodninger og erhvervsbyggeri.

Vores kompetente rådgivere tilbyder assistance igennem hele projektets proces.

“IGS har mange års erfaring med rådgivning og projektering af anlægstekniske opgaver og ved byggeri. Vi udarbejder også tilstandsrapporter og energimærker.”

IGS Rådgivende Ingeniører ApS

bred vifte af bygge- og anlægsopgaver

Vores arbejdsområder dækker bl.a.

“Vores dygtige medarbejdere har mange års erfaring med projektering , projektledelse og bygherrerådgivning. Vi følger opgaven fra ide til færdigt projekt.”

IGS Rådgivende Ingeniører ApS

Hvem er vi?

Småt men godt

IGS Rådgivende Ingeniører ApS tæller i dag 8 medarbejdere. Virksomheden ejes af Børge Zinck-Madsen og Michael Wejendorp, der begge er med i den daglige drift.

Selvom vi er en mindre virksomhed, har vi kompetencer på niveau med de store ingeniørvirksomheder, som vi også er fuldt konkurrencedygtige med rent prismæssigt.
Vi lægger altid en ære i at udføre et godt stykke arbejde til aftalt tid og pris. Noget af det vi vægter højest, er den personlige kontakt og dialog med vores kunder. Vi sørger altid for, at der er tilknyttet én fast kontaktperson igennem hele processen, så du som kunde får en tryg og sammenhængende oplevelse ved at vælge os. 

Vi ser det som den bedste blåstempling, at mange af vores kunder vælger os igen og igen, og vi er altid glade for at byde nye såvel som gamle kunder indenfor på vores kontor i Bjæverskov nær Køge. 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål eller vil du vide mere om vores rådgivning, er du velkommen til at kontakte os.